Grieks afhalen bij Valanti's greekfood in Uden. Dit is het logo van Valanti's.

Over ons

Grieks afhalen in Uden! Nu kan het bij Valanti’s greekfood :).

Na vele jaren chef te zijn geweest in verschillende restaurants (in zowel Griekenland als Nederland) werd het tijd om zijn eigen horecazaak te openen.

Valanti, de eigenaar, brengt nu de authentieke Griekse smaak naar Uden! We hebben flink wat werk verricht, maar het resultaat mag er zijn: Valanti’s greekfood op Mondriaanplein 1b in Uden! Een moderne afhaal- en eetgelegenheid voor authentieke Griekse gerechten.

Terwijl Uden al enkele Griekse restaurants heeft, onderscheidt Valanti’s zich door te focussen op toegankelijkheid en snelheid zonder in te leveren op kwaliteit.

“We begrijpen dat mensen soms behoefte hebben aan een snelle en eenvoudige manier om van Grieks eten te genieten, en dat is precies wat we bieden.”

De locatie zelf is getransformeerd van een eenvoudige cafetaria tot een eigentijds Grieks afhaalcentrum. Een heldere en moderne ruimte waar klanten kunnen afhalen of ter plekke kunnen eten.

Kwaliteit staat altijd voorop hier bij Valanti’s. We gebruiken de beste ingrediënten en traditionele recepten om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een smaakvolle ervaring is.

Ons menu is samengesteld met liefde voor traditionele Griekse smaken. Van Gyros en Musaka tot Suvlaki en Griekse salades. We gebruiken de beste ingrediënten en kruiden voor de echte Griekse smaak.

Of je nu haast hebt en een snelle afhaalmaaltijd nodig hebt of ter plekke wilt genieten van Griekse gerechten. Valanti’s Greekfood nodigt iedereen uit om hun nieuwe zaak te bezoeken op Mondriaanplein 1b in Uden.

Bekijk Valanti’s menukaart en bestel telefonisch via: 0413 322 983. Of kom gewoon langs op Mondriaanplein 1b in Uden.

Tot snel en alvast: καλή όρεξη (smakelijk eten)!

Valanti van Valanti's greekfood.